Home » Featured » Responsables d’una de les pàgines web líder en distribució d’alimentació als EUA vénen a Girona per trobar productes d’empreses catalanes

Responsables d’una de les pàgines web líder en distribució d’alimentació als EUA vénen a Girona per trobar productes d’empreses catalanes

  • ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació, ha arribat a un acord amb la plataforma Tienda.com per incorporar productes d’empreses catalanes relacionats amb la dieta mediterrània.
  • Aquest dimarts les companyies gironines preseleccionades oferiran un tast dels seus productes als responsables del portal de distribució a la delegació d’ACCIÓ a Girona.
  • Amb 1,6 milions de visites i 95.000 comandes a l’any, aquest portal és líder en distribució de productes alimentaris als Estats Units i Canadà.

 

Girona, 11 de febrer de 2014. – Les empreses gironines del sector de l’alimentació podran promocionar i vendre els seus productes directament als Estats Units i Canadà a través de la pàgina web Tienda.com. Es tracta d’una plataforma líder en distribució de productes alimentaris en aquest països, amb més de 1,6 milions de visites i 95.000 comandes anuals.

ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació, ha arribat a un acord amb la web de distribució per tal que més de 30 companyies catalanes puguin vendre i promocionar els seus productes des del setembre i fins a finals d’any.

Aquest dimarts, a les 15:30h, els responsables del portal es desplaçaran a Girona per tastar els productes d’una quinzena d’empreses gironines que han estat preseleccionades per participar en la promoció. A l’acte, que servirà per presentar la iniciativa, hi participarà la directora del Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Miami, Conchita Muñoz.

Els productes seleccionats s’incorporaran a la campanya Mes de la dieta mediterrània que la Tienda.com desenvoluparà a finals d’any per promocionar els aliments relacionats amb aquest tipus de dieta. Així, les companyies catalanes participants oferiran tastos de marisc, peix, productes càrnics, verdures, postres, fruits secs, olives, olis, formatges, xocolates i galetes.

A més de permetre que les empreses catalanes puguin introduir-se o ampliar la seva presència als Estats Units i Canadà, la campanya permetrà donar a conèixer la gastronomia catalana entre els consumidors d’aquests països. De fet, els clients del portal són tant particulars com professionals de la restauració.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Acte: Responsables d’una de les pàgines web líder en distribució d’alimentació als EUA venen a Girona per trobar productes d’empreses catalanes

Dia: Dimarts, 11 de febrer de 2014

Hora: 15:30

Lloc: Delegació d’ACCIO a Girona. Plaça Pompeu Fabra, 1. 17002 Girona