Home » Featured » Distribueix els teus productes als EUA a través de la promoció “Mes de la Dieta Mediterrània”

Distribueix els teus productes als EUA a través de la promoció “Mes de la Dieta Mediterrània”

Benvolguts, Benvolgudes,

Esteu venent als Estats Units i voleu ampliar les vostres vendes? Us interessa fer una prospecció d’aquest mercat per validar el potencial dels vostres productes?

Logo La Tienda

ACCIÓ, amb la col·laboració de Prodeca, organitza al 2014 el “Mes de la Dieta Mediterrània”, una macropromoció de productes de Catalunya a La Tienda.com, el major distribuïdor on-line de producte d’alimentació espanyol als Estats Units.  El “Mes de la Dieta Mediterrània” a La Tienda.com tindrà lloc durant el mes de setembre de 2014, encara que els productes estaran en venda i disponibles pels consumidors americans durant 4 mesos, fins l’1 de gener de 2015.

La promoció s’engloba dins del projecte Catalan Gourmet USA (www.catalangourmetusa.com ) i l’objectiu és facilitar l’entrada i distribució de productes d’alimentació de Catalunya als Estats Units.

Al pdf adjunt més avall trobareu més informació sobre aquest nou projecte. Si voleu ampliar la informació o teniu alguna pregunta, no dubteu en contactar-nos.

Per participar a la pre-selecció de productes, només ens heu de tornar el document “Cuestionario Pre-inscripción – Primer Contacto” omplert abans del 20 de gener de 2013 a mpuyuelo@gencat.com

Animeu-vos!

Documents adjunts:

 

2 Responses so far.

 1. HAMEL Bruno says:

  bonjour
  je suis fabriquant de sel parfumé et pâtes de fruits sucré / salé
  Pour plus de renseignement contactez moi
  merci

 2. HAMEL Bruno says:

  je suis de Perpignan pres de la frontiere franco catalane